Start din nettbutikk for klessalg

Da internettet startet sine dager, så tok det ikke lang tid før nettbutikkene var i gang. Allikevel var det rett før dette bloggerne som satte fyr på nettet. Folk som delte ting fra sitt eget liv, med alt fra reiser verden rundt til dagens antrekk hadde kontrollen over nettet. Dette er derimot ikke langt fra sannheten den dag i dag heller. Faktisk er det slik at for eksempel Google vil verdsette en bloggers meninger fremfor en nettbutikk sine, så sant de er genuine meninger. Så hvordan får du satt fyr på din nettbutikk når bloggerne tar all oppmerksomheten? Vel, du kan tross alt alltids benytte deg av bloggerne!

En populær måte å markedsføre alt fra selskapskjoler til sko er å benytte bloggere, eller influensere som de ofte kalles i dag. Da når du nemlig ut til markedet, uten å plassere innholdet i din nettbutikk. Plasserer du en bloggartikkel i egen nettbutikk, så er nemlig sjansen for at Google simpelthen ikke bryr seg. Dette er fordi Google leter etter informativt og ikke-kommersielt innhold for mange søk i søkemotoren. Søker noen på ”selskapskjoler” i Google, så ser de gjerne ikke etter selskapskjoler fra en spesiell produsent, men heller tips og inspirasjon til en. Det er nettopp derfor en informativ blogg er første steg til åpning av en nettbutikk.

Test markedet med en blogg

For å teste dine produkters popularitet, så er faktisk det å starte en blogg en helt strålende ide. Du kan nemlig se akkurat hva markedet mener, hvor mange besøkende bloggen får fra søkemotorene, og mye mer. Dermed kan du gjøre et anslag basert på disse tallene fremfor vill gjetning. Om du for eksempel får 10,000 besøkende på bloggen hver måned, med flere titalls kommentarer om hvor flotte de produktene du snakker informativt om er, så kan du starte nettbutikken din for klessalg ganske så selvsikkert.

For å få satt fyr på butikken, så er det tross alt bare en ting du trenger å gjøre her – anbefale den til de potensielle kundene på bloggen. Du kan også spørre om å få gjesteblogge på andre blogger, og deretter legge igjen en link i teksten du skriver for denne bloggen. Dessuten, velger du å kontakte kjente bloggere i bransjen, så kan disse garantert også nå ut til sine lesere med dine produkter mot et honorar. Hva om for eksempel Norges mest populære blogger tok på seg et par av dine antrekk? Potensialet er simpelthen uendelig når du åpner en nettbutikk for klessalg!

Gjør din lidenskap og interesse til jobben din!

Gjennom hele livet drømmer folk om å gjøre sin lidenskap til livets inntekt. Det er nettopp det du kan gjøre ved å starte opp en nettbutikk med klær i fokus. Når du elsker klær, så er det ingenting som stopper deg fra å selge klærne du elsker på nett. Med de ovennevnte tipsene, så er du dessuten ett steg nærmere ved å ha samlet opp mange interessenter også! Gjør din lidenskap og interesse om til din jobb i fremtiden!