Hva skal man finne på under kristihimmelfart?

Mai er en fantastisk måned for mange grunner. Våren har virkelig kommet for fult, og man kan endelig begynne å se frem mot sommeren. I tillegg kan man feire 17.mai, og nyte mange deilige fridager. En av disse er kristihimmelfart som er rett rundt hjørnet, men hav skal man gjøre hvis man får en langhelg fri?

Det er mange som velger å ta fri fredagen etter kristihimmelfart, og få en langhelg fri. Da har man plutselig 4 dager som må fulles med morsomme ting å gjøre, så, hva skal man finne på?

Få en ny hobby

Denne tiden kan være de perfekte dagene til å skaffe seg en ny hobby. Det kan være så å si hva som helst, så lenge det er noe du kan gjøre der du befinner deg. Det kan være smart å finne en hobby du kan gjøre hjemme, ettersom det aller meste er stengt på kristihimmelfartsdag, og man aldri kan være sikker på at været holder. Du kan for eksempel sjekke ut Casumo, og spille på online casino. Her finnes det enormt mange morsomme spill man kan teste ut, slik at du ikke kjeder deg på en god stund. Eksempler på spill er blant annet poker, blackjack, spilleautomater og mye mer.

Finn en ny tv serie

Filmer og serier er god underholdning, og vi er så heldige at vi kan se det aller meste på nett nå. Strømmetjenester har gjort det mulig å se filmer på nett, eller laste ned underholdning for senere bruk. Dette gjør at du alltid kan vær underholdt, og få med deg det beste og nyeste fra film verdenen. Dette er et mye rimeligere alternativ enn å dra på kino, og man kan til og med få med seg en hel tv serie i løpet av langhelgen. Noen av de mange strømmetjenestene du kan velge mellom er for eksempel Netflix, Amazon Prime, Viaplay og Tv2 Play.

Dra på kjøretur

Hvis du ønsker å komme deg litt ut av huset, så kan en kjøretur være en super måte å oppleve mye på kort tid. Dette kan du gjøre enten du har en bil til rådighet, eller om du må leie en. Du kan finne mange tips på nett over Norges vakreste kjøreturer, eller ta deg en kortere tur i nærområdet. Du kan for eksempel kjøre inn til nabobyen, og se hvilke turistattraksjoner som finnes der? Eller du kan ta en tur rundt til venner og familie, eller reise et sted du aldri har vært før. Mulighetene er mange, og det står bare på hva du ønsker å gjøre.

Gjør huset sommerklart

Mange har travle dager med jobb og skole for tiden, og vil kanskje bruke frihelgen til noe fornuftig? Sommeren er jo rett rundt hjørnet, og da er det kanskje en del ting som skal fikses. Det kan være huset trenger en grundig rengjøring, eller at hagemøblene må vaskes for sesongen. Det er stort sett alltid noe man kan finne på hjemme som kan være både fint og rimelig å bruke tiden sin på når man er hjemme i langhelgen ved kristihimmelfart