Slik kan du blogge direkte fra din apple iPhone eller iPad

Interessen for iPhone og iPad er stor og applikasjoner til de håndholdte datamaskinene (smartphone) har også vist seg å bli mer og mer tilpasset vår hverdag, også bloggingen.

Jeg har funnet frem litt informasjon om en meget god applikasjon som kan være til nytte for bloggen din, om du blogger med WordPress sitt verktøy.

WordPress er i dag ett av verdens mest brukte bloggesystemer og det er derfor meget enkelt å få tak i applikasjoner og tilpassninger som innstikk av flere typer til WordPress. iPhone og iPad er selvfølgelig ikke noe unntak og WordPress har vært tidlig ute for å lage en meget god blogge-app til din iPhone.

Applikasjonen gjør det enkelt for deg å skrive innlegg i din blogg, laste opp bilder og tilpasse innlegget slik du ønsker via et enkelt og tilpasset grensesnitt. Dette gjør det enklere å skrive innlegg enn alternativt direkte via nettleseren. Dette kan noen ganger by på lite plass og noen vanskeligheter i forhold til utseende.

For å laste ned denne applikasjonen kan du søke på “Wordpress” inne i applikasjonsøket i App-store. For å lese mer om denne applikasjonen kan du klikke her.

Kilde: Bloggnorge.com