Se her om du vil opprette en gratis blogg her og nå

Det er ikke så lett å lage en egen hjemmeside, det koster mye og noen ganger er det heller ikke behov for å ha det dyreste og det beste.

Om du ønsker deg en blogg trenger man ikke å betale mange lapper for å få en nabo til å sette det opp for seg når det finnes en drøss med Norske tjenester som tilbyr dette gratis for deg.

Det blir flere og flere blogg-tjenester tilgjengelig i Norge og spørmålet er hvem velger man? Her er en liste med noen Norske blogg-tjenester og litt om noen:

http://www.Bloggnorge.com – Jeg samarbeider selv med Bloggnorge og føler da naturlig nok at de er best på blogging. Plattformen er WordPress/Buddypress og med flere tusen Norske bloggere får du en mulighet til å dele dine ord med andre bloggere. I motsetning til mange andre satser Bloggnorge på de litt mer voksne bloggerne.

http://www.Blogg.no – Rosabloggernes hjemland. Dette er desidert Norges største bloggetjeneste og gir godt med besøk på grunn av dette, men det er et egetutviklet system og kan derfor ha begrensninger, men systemet er helt ok.

http://www.Wordpress.com – Ett av verdens største bloggsamfunn. Jeg tør å påstå at WordPress er verdens mest brukte CMS pr i dag og egner seg meget godt til blogging. Tjenesten Wordress tilbyr er international.

http://www.Blogspot.com – Google sin tjeneste for bloggere. Her får du gratis blogg med et godt bloggverktøy samt oversiktlig oppsett og store muligheter for tilpasning, men det er begresninger på markedsføringer som følger med.

http://www.VGb.no – VG Nett sin tjeneste for bloggere. VG kjører også WordPress, som veldig mange andre, men har veldig mange tilpasninger i systemet. VG kan gi godt med besøk om du har interessante innlegg.

http://www.Bloggr.no – En ganske ny tjeneste som tilbyr en blogg i form at WordPress. Her kan dine innlegg havne på forsiden, men innlegg for forsiden velges av en administrator på nettstedet.

http://www.iSay.no – En av de litt mindre tjenestene, men som tilbyr samme som mangel andre, WordPress. De tilbyr blogg uten reklame.

Flere som jeg ikke har så mye info om:
http://www.starbear.no
http://www.srykker.com
http://www.iblogger.no
http://www.blondie.no
http://blogg.sol.no/
www.123hjemmeside.no