Et blidere Bloggnorge er skapt

Helgen har åpnet noen muligheter for Bloggnorge.com da jeg fikk litt tid til overs. Jeg viste det var noe med det «gamle» designet som jeg ikke likte men måtte vente med nytt design til jeg hadde en klar idè om hvordan jeg ville ha den nye siden.

I helgen falt det inn at det å ha enkle og minst mulig grafiske elementer i oppsettet villegjøre siden raskere og mer brukervennlig. Jeg syns Facebook gjør en bra jobb med det grafiske i sine sider og har derfor laget et design som bygger litt på deres utseende men har likevel skapt noe som tillater Bloggnorge å skape sitt eget system.

Ikke bare skaper det en bedre brukervennlighet og ha en side som automatisk gir kjensel på funksjoner men også en global enkelhet i det hele. Samtidig kommer nå formålet med bloggnorge litt mer frem da det ser mer ut som et sosialt medie.

Bloggnorge.com skal være en portal for bloggere som pr i dag er registrert i systemet og knytte et bånd i mellom bloggerne for å skape et nettverk, samhold å en katalog for både bloggere og lesere.

Ta gjerne en kikk på deg nye utseende på www.bloggnorge.com