Hvor kan man kjøpe gode WordPress design?

WordPress er et Open Source program. Det er meget positivt i forholt til at det finnes utrolig mange plugins/innstikk og design til CMS/Blogg-systemet, men det kan også skape problemer når du skal lete igjennom alle samlingene for å finne noe som er bra og som passer ditt bruk.

Jeg lager mine WordPress tema selv, men har funnet frem noen sider/tjenester som tilbyr utseender til WordPress  i en meget god karakter.

Gratis design kan være greit når man starter en blogg, men har man mulighet til det koster det ikke mye å kjøpe et via nett som er litt mer enn alle de tusener gratisdesignene alle kan laste ned. Samtidig er det mindre personer som bruker disse.

Themeforest.net er en av flere tjenester som tilbyr utseender til WordPress. De har litt mer enn det vanlige og kanskje kjedelige. De har også tjenester som lar deg selge dine design via deres tjeneser eller tjene penger ved å referere til deres sider via link. 🙂

Woothemes.com selger utseender til WordPress og om jeg ikke tar helt feil tror jeg det er en norsk kar som står bak denne tjenesten. Uansett så er de meget flinke og har WordPress design til en pris som gir deg mer kvalitet en summen tilsier.

Gabfirethemes.com har spesialisert seg på nyhets design. De har tema som lar deg starte din egen nettavis om du så vil. Kvaliteten er meget høy og du kan drive din egen profesjonelle nettavis med et design fra Gabfire.

WordPressthemeshop.com er en tjeneste jeg ikke kjenner så veldig godt, men nylig fant. De har utseender til magasiner og nettaviser og har en høy kvalitet utifra deres demosider på nettsiden. Det er verdt et forsøk.

Nattywp.com har enkle og gode utseender som gir din blogg et godt løft i fht prisen du betaler for de forksjellige utseendene, men de har ikke så mange. De har også gratis design.

Hvorfor skal man kjøpe design til bloggen sin?

Jeg vil ikke si at du trenger eller skal kjøpe et design, men det gir et mer professionelt ansiktsløft for bloggen din og kan klart bidra til at bloggen eller hjemmesiden din blir tatt mer seriøst. Om du kjøper et design vil du også få et design som det er miindre sjans for at andre i din kategori bruker, noe som gjør din blogg litt mer unik. Du kan selvfølgeli ikke unngå det at andre har kjøpt det, men det er et mindre antall da de fleste bruker gratis utseender.

Er du en som søker et unikt og tilpasset design til din hjemmeside eller blogg tilbyr Dittnettsted.com og lage et profesjonelt og unikt design for deg. Les mer om dette her