søndag, april 14, 2024

Hvordan tjene penger på blogg?

Har du flere tips til enkle måter man kan tjene penger via sin blogg på så kommenter gjerne denne artikkelen med din mening.

1. Så kommer vi til hvordan du kan tjene penger på din blogg. Når du har fått nok med besøkende kan du begynne å tjene penger på reklame. Husk at det viktigste er at de ikke slal forstyrre dine lesere for mye, men heller være der som en del av interessen. Det første man må tenke på da er å ha reklamer som passer med innhold. F.eks. en moteblogg kan reklamere for klær, kosmetikk eller lignende.

2. Så, hvor finner du folk som vil reklamere? Det finnes tjenester for dette. En av disse er tradedoubler.Tradedoubler lar deg søke på forskjellige reklameprogrammer fra forskjellige aktører. Disse har ferdige bannere du kan lime inn i din blogg og med forskjellige måter du blir betalt på. Noen kan gi deg penger for hver gang noen klikker på en banner og noen betaler deg for hver gang noen som kommer fra din side kjøper noe. Det er selvfølgelig gratis å registrere seg.

3. Google Adsense er en av de tjenestene er anbefaler mest. Du har sikkert sett flere reklamer på f.eks. VG eller andre aviser hvor det står «Annonser fra Google» på. Dette krever bare at du har en google konto og legger til Google Adsense tjeneste i den.

4. Euroads.no er en tjeneste jeg ikke har stor erfaring med, men jeg har fått bekreftet fra flere at den skal være pålitlig og god. De gir deg tilgang til flere annonser du kan legge inn på siden din. Annonsekoden er slik som de fleste annonsetjenesre, den samler inn statistikk fra alle kjøp, klikk osv og gir deg din del av kaka.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du får flere lesere til din blogg? Klikk her for å se tips vi har laget til deg for dette

Latest news
Related news