Affiliate markedsføring kan styrke blogginntektene dine

Nå mer enn noen gang leter folk etter måter å unnslippe den tradisjonelle 8-16 jobben som er virkeligheten for de fleste av oss. Dette gjelder spesielt for de yngre i samfunnet. Mer enn noen annen gruppe føler de seg stadig mer desillusjonert over fremtiden og er mest villige til å prøve noe, så lenge de er sikre på at det vil føre til et annet resultat enn for generasjonene før dem.

Et fenomen som raskt samler oppmerksomheten til mang unge er konseptet med å generere strømmer av passiv inntekt som kan supplere og til slutt erstatte inntektene dine fra jobb, slik at du ikke trenger å være ansatt i en helt vanlig jobb resten av livet ditt.

En av de mest populære måtene å gjøre dette på er gjennom affiliate markedsføring. Affiliate markedsføring innebærer å ha lenker til det tilknyttede selskapets produkter på nettsteder du eier og / eller kontrollerer. Hvis forbrukere bruker den spesifikke lenken din for å gå til produktnettstedene til ditt affiliate selskap og foreta et kjøp på den måten, vil du bli kompensert for å ha sendt den kommersielle trafikken til dem.

Affiliate markedsføring har virkelig tatt fart de siste årene grunnet den økte sofistikasjonen av informasjonsteknologi. Internett har mer spesifikt ført til den eksplosive økningen av e-handel, ledet av bedrifter slik som Amazon og Baidu, som igjen har åpnet muligheter for vanlige mennesker som ønsker å øke inntektene ved å samarbeide med disse store selskapene for å få forbrukere til å gjennomføre sine kjøp på nettstedene sine.

En av de interessante spin-offs fra markedsføringsscenen for affiliate selskaper har vært mennesker som bruker bloggene sine til å fungere som affiliate markedsførere. Det de har gjort er å fortsette å blogge om emnene de blogget om, men å sette inn lenker til deres affiliate selskap i blogginnleggene deres, eller til og med interne annonser i form av bannere på sidene deres. Dette har gjort det mulig for bloggere å støtte arbeidet sitt med disse inntektsstrømmene.

I mange tilfeller gjør bloggere sitt arbeid på deltid, og de har en normal 8-16 jobb, der de kun blogger i løpet av fritiden. Årsaken til at så mange bloggere må gjøre dette er fordi de mangler det økonomiske for å blogge på heltid. Å ha bloggen sin som en affiliate markedsføringsplattform kan hjelpe veldig i denne forbindelse. Over tid har mange bloggere vært i stand til å supplere inntektene sine tilstrekkelig til det punktet hvor de kan slutte med full jobb og gå helt inn for bloggingen.

Fordelene med affiliate markedsføring for bloggere

Når du genererer inntektene fra affiliate markedsføring som er tilstrekkelig til å fungere som en erstatning for arbeidsinntekten, vil du da kunne bruke all din energi og tid til bloggarbeidet ditt og ikke bekymre deg for å måtte betale regningene dine.

Dette reduserer naturlig nok det samlede stressnivået du har i livet ditt, noe som bare vil hjelpe deg ikke bare i bloggarbeidet ditt, men i omtrent alle aspekter av livet generelt. Du vil være bedre i stand til å produsere bedre arbeid for bloggen din, samt være en mer behagelig person å være rundt.

Å kunne bidra til samfunnet ditt og hjelpe de du bryr deg om, samtidig som du tjener penger på å gjøre det du er glad i og kunne gjøre det bedre, er sikkert en vinnende kombinasjon å ha. Og når affiliate markedsføring vokser som en bransje, vil også slike muligheter for håpefulle bloggere og online kommentatorer dukke opp oftere.

Ikke bare har markedsføring av affiliate selskaper gjort det mulig for deg å blogge så mye du vil, men trafikken som genereres av affiliate markedsføringstiltak kan også tjene til å øke prominensen til bloggen din. Ettersom mer trafikk går gjennom bloggen din som et resultat av markedsføringstiltakene dine, hjelper denne økte trafikken deg til å stå i søkeresultatene til de største søkemotorene.

Dette resulterer i en dydig syklus der den økte trafikken fra e-handel øker søkemotorrangeringen din, noe som igjen får enda flere til å besøke din affiliate blogg. Hvis du er i stand til å sette i gang denne snøballeffekten, vil du være en vellykket bedriftseier før eller senere.

Tips for å gjøre bloggen din enda bedre

I tillegg til å gjøre bloggen din om til et affiliate nettsted for å generere en passiv inntekt, så er det mange andre måter å øke statusen til din affiliate blogg. En måte er å koble til andre som gjør de samme tingene du gjør.

Ved å samarbeide med andre affiliate blogger, så kan dere begge øke den generelle tilstedeværelsen på nettet langt utover hva det ville vært ellers. Dette kan gjøres ved å plassere den andres affiliate koblinger på din affiliate blogg for å hjelpe hverandre med å øke trafikkdirigeringene til hverandres respektive affiliate selskap. I dette tilfellet er to nettsteder definitivt bedre enn ett.

En annen smart måte å øke din affiliate blogg sin tilstedeværelse på er ved å undersøke nøkkelordene folk bruker når de søker etter temaet for bloggene dine eller affiliate produktene du markedsfører. Ved å gjøre dette vil du kunne se hvilke ord som er skrevet av forbrukere når du prøver å optimalisere trafikken for produktene du markedsfører.

Ved å bruke denne informasjonen vil du kunne finpusse bloggen din og kanskje legge inn noen nøkkelord i blogginnleggene dine, eller få dem strategisk plassert et sted på bloggsiden din, slik at den blir plukket opp av søkemotor-algoritmen og plasseres tydelig på forbrukerens resultatliste når de skriver inn disse søkeordene hos for eksempel Google.

En modig ny verden

Selv om dette er et nylig fenomen, har markedsføring av affiliate selskaper tatt online markedet med storm. Det har åpnet for en helt ny måte å tjene til livets opphold som ikke en gang var tenkelig for noen få år siden. Og med e-handel som fortsetter sin oppadgående stigning uten slutt på nær sikt, så vil disse mulighetene for samarbeid, og fremming av kreativiteten til bloggere rundt om i verden, bare bli bedre med tiden.

Les mer om affiliate hos PartnerAds