Gratis WordPress design for norske bloggere

Redaksjonen har samlet sammen litt tanker og laget et GRATIS design for alle bloggere i og utenfor Bloggnorge.com sitt system. Designet heter Bloggnorge A1 og finnes allerede i Bloggnorge.com sine systemer. Du kan bruke dette designet ved å gå inn på «Utseende» og på undermenyen «Temaer» i din bloggadministrasjon.

Har du en egen WordPressblogg på eget domene? Fortvil ikke. Vi har gjort det samme designet tilgjengelig for nedlasting helt gratis.

Klikk her for å laste ned dette designet som ZIP.
Klikk her
for å laste ned Bloggnorge A1 som .RAR

Hva har Bloggnorge A1 å by på?

Ved å bruke dette designet får du flere kule muligheter. Vi har bl.a. lagt inn støtte for at du selv kan laste opp toppbilde. Har du ikke noe toppbilde å laste opp kan du også bla i 7 andre bilder du kan velge å bruke som toppbilde på din blogg. Du kan også velge bakgrunnsfarge på bloggen din via en fargepalett. I tillegg er bredden på designet tilpasset størrelsen på youtubefilmer YouTube leverer EMBED-kode på. Standardstørrelsen i dag er 560px.

Designet støtter WordPressfunksjonen «tilpassede felter» (Custom Fields) i form av feltet «Image». For å bruke «Image» i tilpassede felt må du lime inn en bilde URL i dette feltet i ditt innlegg. Bildet vil da skalleres etter tilpasset størrelse og klippet til å passe ditt innlegg.
Koden er validert i XHTML (Sjekk gjerne selv) noe som styrker lastetiden og søkemotorvennligheten på din side. Med kule Facebook-farger og et rent og pent oppsett kan du ta dine lesere med storm ved å oppdatere bloggen din med dette ferske designet.
Bredden på innleggsfeltet er 560 pixler. Vi anbefaler å bruke bilder i innleggene i maks denne størrelsen.