Benny + Trilogy = sant!

Mange lurer kanskje på hva som dirrer i ørene når man hører Benny benassis «Satisfaction». En sprengende bass som gir en deilig følelse som også kanskje videoen prøver å fremkalle.

Dette instrumentet er å få på markedet her i Norge. Selv om Benny ga ut sin låt «Satisfaction» sommeren 2002 kan man enda høre den samme lyden komme igjen og igjen i flere av dagens låter. Et eksempel er en av Timbalands sterkeste låter «The Way I Are» som de fleste kjenner til. Bassen du hører her kan du få til ved bruk av Spectrasonics Trilogy.

Trilogy er en soft-synth levert av Spectrasonics. Dette intrumentet har vist seg å være en revolusjonær vare i musikkverden sammen med sine 2 andre moduler som har navn Atmosphere og Stylus (+RMX).

Trilogy kan også gi en ganske realistisk bass-lyd på dine låter med både akustiske og elektriske presets. Det eneste jeg savner er med mulighet til å vri litt selv. Du har riktig nok noen knapper du skal stille lyd med, men det er lite forandring med det du har til å lage egne presets.