Audiocatalyst ruler… fortsatt

Jeg har lett og lett etter verktøy for å gjøre om wav til mp3 og finner en gigantisk haug med søppel, og en del jeg ikke får testa på grunn av kostnader eller andre teite årsaker. Det jeg merker gang på gang er at jeg stadig går tilbake til gode gamle Audiocatalyst uansett hva jeg havner på.

Etter å ha jobbet med musikk i snart flere tiår er det ett program jeg ikke har bytta ut. Audiocatalyst er fantastisk og er det eneste som fungerer uten at det legges igjen et teit demo-rop midt i låta eller noe lignende når du konverterer.

Det er også enkelt å bruke. Det eneste du gjør er å slippe WAV-filen i AudioCatalyst sitt programvindu så starter konverteringen. Destinasjon velger du inne på «Settings –> Genereal» og kvalitet kan du stille inn ved å trykke på «Mp3» i topp-menyen.

Så, hvordan får du tak i dette AC?

Jeg forsøkte nettopp å søke det opp på Google, men da kommer jeg til en haug med merkelige siden som lar deg laste ned en Freeware eller lignende. Jeg tror faktisk det er så gammelt at Xing Technologies, som de heter, har lagt ned. Det vil med andre ord si at det kan bli vanskelig å kjøpe det, men søker du nok rundt på nett så finner du det enkelt på de mest vanlige nedlastingstedene.

Bruker du andre programmer du du mener fungerer like bra, så legg igjen en kommentar nedenfor.