Gjennoppliver topplister! Ny tjeneste – Toppblogg.no

Vi lanserte nylig en enkel og ny tjeneste med navn Toppblogg.no. Jeg synes domenet var meget passende og tjenesten er det helt klart behov for.

Mange av de som har drevet på noen år har sikkert hørt om toppliste-tjenester. Dette var stort for kanskje 7-8 år siden da det fantes store topplister som ga mye treff. Etter hvert som tiden gikk så dødde disse listene ut litt….. helt til nå!

Blogging er blitt en enorm interesse på nett og dette har skapt mye rom rundt seg. Bloggene trenger tillegstjenester for å profilere seg selv og topplister har blitt en greie i denne «bransjen». Bloggere registrerer seg nå i topplister for å dele statistikk og tjene besøk og dette fungerer.

Hvordan fungerer en toppliste?

Det er et utrolig enkelt system. Bloggere registrerer bloggen sin og får en liten HTML-kode de skal lime inn på siden sin. Når denne koden er limt inn vil Toppblogg.no hente flere typer statistikk fra bloggen koden ligger på. Den som har mest besøk kommer i toppen av listen. Listen justerer seg så «live» etter statistikken.

Det vurderes enda på hvordan rangeringen skal være, men pr i dag går dette på hvor mange besøk bloggen har hatt totalt pr uke.

På forsiden av Toppblogg.no kan du nå se topplistne over de som har registrert seg. Trykker du på statistikkikonet til høyre for bloggen vil du kunne se detaljer, statistikk og kommentere bloggen.

Hvor starter jeg?

Jeg anbefaler selvfølgelig alle å ta en tur inn på den nye tjenesten og registrere bloggen sin i topplisten – Klikk her for å se topplisten og registrere bloggen/hjemmesiden din.