Julegavetips til deg med litt mindre penger

Alle gavene kan til slutt gi en meget stor utgift, men fortvil ikke. Her kommer tipsene til hvordan du kan spare penger ved å lage gaver selv eller kjøpe billig.

1. Klippekort på tjenester
Om du vil spare penger må du jobbe for saken. Gi klippekort med hurarbeid, massasje eller andre ting til din nærmeste. Dette er en morsom og fantasifull gave som er gratis.

2. Bildealbum eller fotosamling fra året.
Samle sammen bilder du har tatt igjennom året og lag et album av dette. Dette vil helt klart glede de eldre!

3. Pepperkakehus
Dette har en kostnad, men den er meget liten.Sett sammen et fint pepperkakehus og gi dette, kanskje til de minste i huset og alle pepperkakeglade personer rundt deg

4. Tegneseriebok om familien.
Er du flink til å tegne? Da kan du sette sammen en tegneserie med dine familiemedlemmer. Noen fantasifulle vitser og gode tegninger vil helt klart sette julevelden i sving.

5. Gi penger til et godt formål.
Dette er en populær, ærlig og positiv måte å glede flere i julen på. Gi penger til UNICEF, Redd Barna eller lignende organisasjoner i andres navn. Deretter kan du fortelle dette via et fint julekort. Du vil ikke bare glede de som får gaven, men også fattige barn og familier som mottar pengegaven du gir.

6. CD
Brenn en CD med favorittmusikk og gi den til en venn du vet liker musikken. En enkel og fin vennegave.

7. Flaxlodd
En helt klart billig, men spennende gave. Krever ikke store kunnskap og varer ikke så lenge som kanskje norske lån, men har en lav kostnad i forhold til spenning

8. Oppskrifter
Samle alle dine beste oppskrifter i en bok og gi de i gave til dine venner eller slekninger.

Har du flere tips så skriv gjerne en kommentar