Nå får du spotify på IPhone og IPod

Selve applikasjonen er gratis, men du er nødt til å være premium-medlem for å bruke de mobile klientene. Medlemsskap koster 99 kroner i måneden, eller 1188,- kroner dersom du betaler for 12 måneder med en gang.

For kort tid siden ble det også kjent at Spotify skal selge dagspass til reklamefri musikk i svenske 7-eleven butikker, noe som også kanskje kommer til Norge.

Å være premium-medlem vil si at du slipper alle reklamesnuttene som kommer mellom låtene i tillegg så får du noen ekstra muligheter som å spille av musikklistene dine offline og tilgang til enda mer musikk. Skal du ha fest er det vel greit at musikken går sammenhengende.  Applikasjonen krever også selvfølgelig nettilgang, men har du spotify premium får du meg en offline-funksjon som gir deg mulighet til å høre på musikken offline.

Hva er Spotify?

Spotify er et svensk rettighetsbeskyttet musikkstreamingprogram som gir brukerne mulighet til å lytte til musikk fra et stadig voksende online lydbibliotek. De har fått et godt varemerke de siste årene og har bygget opp en brukerbase uten like med sine goder både for brukere og plateselskaper.

For å registrere deg som gratis eller premium-bruker hos Spotify kan du klikke her