Nye og kule oppdateringer

Som «mange» sikkert vet har denne bloggen vært rolig en stund. Jeg har hatt en del å gjøre innenfor design, jobb, musikk og det aller meste jeg driver med. Det er jo positivt i seg selv. Men nå tenkte jeg kanskje å ta meg litt tid til å skrive litt om hva som skjer og hva som er oppdatert av mine tjenester.

Bloggen har jo egentlig vært litt twingly-prega men hovedsaklig var målet med denne siden å skape en logg for mine tjenester og for vise litt oppsett osv innenfor WordPress.

Bloggnorge.com har fått ny forkledning

Jeg fikk litt tid her en dag og satte meg ned foran PC’en for å surfe litt. Da kom jeg over noen kule nettsider inne på Devianart.com og ble selvfølgelig inspirert. Jeg så for meg å lage et nytt design til Bloggtjenesten Bloggnorge.com som jeg driver. Siden har fått ny logo, fastere profil og en litt nyere stil. I tillegg er det kommet mye mer informasjon og noen nye funksjoner.

En av funksjonene som er lagt til er at du nå kan registrere deg som bruker ved å benytte deg av din Facebook, yahoo, google, wordpress, blogger eller Twitter-konto. Det er superenkelt og jeg er meget fornøyd over denne etter å ha testet denne.

Opp i alt dette er Bloggnorge.com nå mye mer aktiv via Twitter. Den nye twitterkontoen finnes på http://www.twitter.com/bloggnorgecom

Spillguide.com har fått flere kule spill

Jeg har tatt med litt sammen på denne tjeneste og snerpet inn kravene for å publisere nettspill. Den nye policy’en til Spillguide.com er at KUN de kuleste, beste og selvfølgelig norske spillene på nett blir lagt til. Spillverdi vs dårlig grafikk kan selvfølgelig vekte mot spillverdi også, men det skal ose av kvalitet. Spillguide.com har i dag 200 spill, men det øker daglig og vil til slutt være fylt av kun de beste spillene på nett.

Dittnettsted – Nettkatalogen har stått stille

Lite har skjedd innenfor Dittnettsted.com sine vegger. Jeg har noen endringer klar i hodet, men føler jeg fortsatt er fornøyd over tjenesten. Nettkatalogen har blitt stor og blir stadig større. Statistikken gir en klar mening om at folk kommer tilbake og det ryr inn linkforslag i rekordfart hver dag. Jeg vil takke for alle linkforslagene som er kommet inn og skal gå igjennom alle så snart jeg får tid. Jeg er innom og godkjenner linker en gang i blant, men skal ta en opprydding ganske snart