Nordmenns topp 10 mest besøkte nettsider i 2011

Internettet vokser seg større og større og 2011 har ikke vært et unntak i foringen av nettets masse. Hvor mange nettsteder det finnes i verden tørr jeg ikke gjette.

Hvilke nettsider er de topp 10 mest besøkte i 2011? Alexa er nettstedet som mener de har listen og statistikken.

1. Facebook.com

De fleste har en konto og sjekker den i tillegg farlig ofte. Facebook håver inn besøk på sidene og er uten tvil det største nettstedet i verden, i tillegg til å være det vi nordmenn besøker mest.

2/3. Google.no / .com

Hvor skal man ellers finne frem? Google er en genial søketjeneste, noe vi nordmenn vet godt. .no har nr 2 og .com er på plass nr 3.

4. YouTube.com

Vi elsker å se eller vise frem videoer. YouTube kom i ca 2003(?) og har siden den gangen vært størst på video. Alle har besøkt YouTube og vi nordmenn bruker tjenesten 4. mest av alle nettsider i verden.

5. VG Nett – VG.no

Verdens Gang er Norges største avis. VG er det mest besøkte nettstedet av en Norsk leverandør.

6. Finn.no

Kjøp, Salg, Leie, Bytte.. Finn.no er markedsplassen for nordmenn. Ingen over og ingen ved siden av.

7. Wikipedia.no

Du finner det meste på Wikipedia. Det går dårlig for dørselgerne for leksikon, som hadde sin storhetstid før internett. Wikipedia er stedet for å hente info i dag.

8. Dagbladet.no

Norges nest største avis klamrer seg fast i topp 10 listen over de mest besøkte sidene 2011.

9. Windows live – live.com

Live.com er Windows sin side for live-brukere. Dette er slått sammen med f.eks. Hotmail.com og andre tjenester Windows har under sine vinder. Vi nordmenn er flittige brukere.

10. Yahoo.com

Yahoo er en søkemotor og en startside. I motsetning til sin rival Google er Yahoo mye mer med sine tilleggstjenester og tilpasninger på forsiden.

Noen av nettstedene vi finner under topp 10 listen er: