Her er de 20 mest besøkte nettsidene i Norge i 2012

Finnes det en nettside du ikke klarer å unngå å besøke en dag? For eksempel Facebook? Eller hva med Google? Da er du ikke alene. Samfunnet vi lever i idag er avhengige av internett, til tross for at vi i utgangspunktet kunne klart oss god uten.

Les også: Nordmenns topp 10 mest besøkte nettsider i 2011

Alexa.com fører en oversikt over de meste besøkte nettsidene verden over og mener de har svaret på hvilke nettsider som vi nordmenn har besøkt mest i 2012.

1. Facebook.com

Er du en av de som en avhengig av Facebook? Jeg merker selv at jeg heller går til Facebook og skriver en melding enn å sende en e-post eller kanskje til og med SMS. Facebook har sneket seg inn over alt med sitt enorme nettverk og sin unike reality-faktor.

2. Google.com

Hvor ellers finner man svar? Google kan alt! Absolutt alt!! De tilbyr også andre tjenester som troner på toppen av sine sjangere. Analytics, AdSense, AdWords, Google+, m.m.

3. YouTube.com

Videonettstedet vi ikke klarer oss uten. Personlig bruker jeg YouTube til inspirasjon, læring og litt til musikk.

4. VG Nett

Norges desidert største nettavis. VG har vært størst av nettavisene i flere år og er det mest besøkte Norske nettstedet i listen.

5. Finn.no

Skal du kjøpe, selge, bytte, leie, reise eller kanskje bare surfe litt rundt blant brukte artikler. Da er det Finn.no som har det største utvalget.

6. Wikipedia

Verdens største leksikon som oppdateres av brukere verden over. Dette er virkelig noe jeg kunne tenkt meg å ha tilgjengelig når jeg gikk på ungdomsskolen.

7. Dagbladet.no

Norges nest største nettavis. DB.no har ligget i skyggen av VG Nett i alle år, men holder seg også høyt opp på listen, noe som tyder på at de ikke er noen småtroll.

8. Yahoo!

En søkemotor og startside med det lille ekstra. I motsetning til Google har Yahoo! litt mer portalpreg over seg og tilbyr litt mer på forsiden enn bare det å søke på nettet.

9. Norsk rikskringkasting

Våre lisenspenger. Med en 8. plass kan vi se at Nordmenn helt klart verdsetter NRK.no sitt nettsted, som kan by på flotte tjenester.

10. Aftenposten

En av landets største aviser på trykk, men som vi ser nr 3. på nett

Flere nettsteder under topp 10 listen: