Spotify snurper inn gratis-stemplet

En av verdens største streamingtjenester har lenge vært en god venn når du skal ha en fest eller enkelt å greit bare sette deg ed med kaffekoppen og slappe av med musikk. Med «gratis» musikk har de gitt verden en helt ny måte å høre musikk på, lovlig.

Nå ser det ut til at det som en gang var en gave til folket sakte men sikkert blir tatt av pengemakten. Nå har de endret sin tjeneste til at du får høre kun 10 timer musikk  måned. Jer har ikke noe problem med dette, men reagerer litt på forandringer pga at dette kan være en start.

Det som mange trodde skulle være en gratis kanal for musikk ser nå ut til å snurpe seg inn sakte med sikkert. La oss håpe at de ikke blir for griske og lar det ligge på 10 timer i mange år fremover, men jeg har mine tanker om dette og spår at de det vil bli strengere og strengere fremover.

En liten oppdatering det er verdt å ta med til slutt er at de nå heller ikke takler at du spiller en låt flere ganger. Jeg har testet dette selv og det ser ut til at om du spiller en låt rundt 10 ganger så får du ikke spille den mer før uken etter.