Topp 10 hjelpesider for deg med WordPress side eller blogg

WordPress er blant de mest populære plattformene som brukes til å håndtere innhold fra nettsider med. WordPress brukes av både bedrifter og privatpersoner.

Det beste med WordPress er at du enkelt kan gjøre tilpasninger  uten å ha mye kunnskap om koding. Jo mer kunnskap du har om WordPress, jo lettere kan du administrere dine blogger og nettsteder.

Til dette formålet finnes det mange online tutorials og nettsteder tilgjengelige for å hjelpe deg med å forstå mer om WordPress.

I dagens innlegg, har vi samlet ti beste WordPress tutorial nettsteder som gir deg kunnskap, tips og triks, kodesnutter, osv om WordPress og dens funksjoner.

1. WordPress Lessons

1

Det er nok av gode tutorials tilgjengelig på dette nettstedet som kan fortelle deg hvordan du bruker WordPress. Alt er delt opp i forskjellige kategorier, som foreksempel: WordPress for nybegynnere, designe ditt WordPress nettsted, og Website Development.

Du kan lære det grunnleggende kunnskaper samt bruk av avanserte funksjoner i WordPress gjennom disse veiledningene. Nettstedet er gratis.

Noen av deres populære tutorials er:

2. Tuts Plus

2

Tuts Plus tilbyr mange kurs og bøker, men du kan også finne tutorials på deres hjemmeside. Den oppdateres ofte, og kvaliteten på tutorials er utmerket.

De fleste av opplæringsprogrammer er om utvikling av WordPress tema og plugins. Alle tutorials er lett å forstå, noe som gir den beste læringsopplevelsen for leseren. Veiledningene er gratis og hvem som helst kan bruke tjenesten.

3. Smashing Magazine

3

Smashing Magazine er kjent som en av de mest kjente design nettsteder på nettet. Mange populære WordPress temaer har blitt gitt ut under eget navn via denne tjenesten.

Det er opplæringsprogrammer tilgjengelig for både middels og avanserete brukere. Guider er gratis, men disse kommer noe sjeldent, ca en gang i måneden.

Noen populære tutorials:

4. Leveluptuts

4

Leveluptuts tuts er et flott læringsmiljø relatert til WordPress. Du vil finne både grunnleggende og avanserte guider på dette nettstedet.

Veiledningene er tilgjengelige i form av serier. Alle opplæringsprogrammer tilgjengelig på nettstedet er gratis, og tilgjengelig for alle.

Noen av opplæringen serien inkluderer:

5. iThemes WordPress Tutorials

5

iThemes WordPress Tutorials inneholder riklig med opplæringsvideoer. Mange av videoene handler om tilpassing av WordPress og styling av nettsiden med hjelp av CSS. Veiledningene er gratis.

Noen av deres berømte tutorials er:

6. Wphub

6

Wphub gir deg alt du ønsker å vite om WordPress. Nettstedet tilbyr premium WordPress temaer, plugins og hosting. Nettstedet har også noen høy-kvalitets opplæringsprogrammer for å hjelpe alle som ønsker å lære  grunnleggende WordPress.

Alle opplæringsprogrammer tilgjengelig på nettstedet er gratis og lett tilgjengelig.

Noen av de mest populære tutorials som Wphub har er;

7. Wpmudev

7

Wpmudev inneholder alle slags tutorials knyttet til WordPress. Store og små, ​​enkle og komplekse. Du vil finne alt fra guider for nybegynnere til tips og triks for deg på ekspert nivå.

Alle tutorials er helt gratis, og lett tilgjengelig. Innleggene for opplæreing er delt inn i forskjellige deler på grunn av lengden av artiklene.

Noen av deres populære tutorials er:

8. Digwp

8

Digwp er en perfekt måte å lære om WordPress på. Bloggen gir raske tips, og kodesnutter du kan kopiere og lime inn i filer for å bruke.

Guidene er satt opp slik at alle kan lære det mest grunnleggende og avanserte ting om WordPress. Veiledningene er gratis og lett tilgjengelig.

Noen av deres populære tutorials er:

9. WpBeginner

9

Wpbeginner lar deg utvide din viten om WordPress. De gir deg en trinn-for-trinn oppsett som er veldig lett å forstå og som følger de beste praksiser for WordPress.

WpBeginner inneholder real-life eksempler, tips og småfikser gjør at du kan lære deg WordPress raskere. Veiledningene er uten kostnad og lett tilgjengelig.

Noen av deres populære tutorials er:

10. WP Squared

10

WP Squared er en blogg for WordPress-brukere, men inneholder mange tutorials generelt. Veiledningene er hovedsaklig laget for å konfigurere plugins og temaer for nettsteder. Alle opplæringsprogrammer er i utmerket kvalitet.

Alle opplæringsprogrammer er gratis og og lett tilgjengelig

Noen av deres populære tutorials er:

Konklusjon

Du kan lære alt det noe du ønsker og trenger relatert til WordPress fra disse veiledningene. Hensikten med disse veiledningssidene er å forbedre dine kunnskaper om WordPress, slik at du kan få mest mulig ut av din nettside.

Jeg håper du fant artikkelen nyttig. Del det med andre også. Hvis du ønsker å legge til flere nettsteder til listen, bare skrive dem i under kommentarfeltet.