5 låter på et album – Victor Ark

I den siste tid har jeg bl.a. jobbet mye sammen med en artist som heter Victor Ark. Han er en kjent kar innen Dance-miljøet i Spania spesielt etter flere listeplasseringer i tillegg til å ha jobbet i radio.

Victor tok kontakt med meg i forbindelse med at han ønsket seg en ny låt og kanskje flere etter hvert fra mitt produksjonsselskap Genc Records. Jeg likte ideen hans og lagde en singel til han som fikk navnet «Facebook».

Facebook ble godt mottatt og Victor ba deretter om flere låter til hans album. Jeg har i dag skrever 5 av låtene på hans album «Unfogettable» sammen med Ketil Thorsø og Chris Miland.

De 5 låtene er:

– Beautiful
– Inside My Head
– Facebook
– Whatch the fire breed your feet
– You

Albumet er nå i salg på iTunes, Spotify og de fleste nettbutikker, naturlig nok sentrert mot det spanske markedet