Overhalling av Genc Records

GencRecords.com har fått en liten overhalling. Det er ikke gjort så mye i selve strukturen og funksjonene, men jeg har finpusset litt på designet på de forskjellige sidene.

Fargene og temaet er det samme enda, men jeg har lagt litt mer grafikk i oppsettet. Den forrige siden hadde nesten samme oppsett, men det var da rent CSS uten større grafiske detaljer.

Jeg kjenner at jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre endringer igjen snart. Jeg begynner å bli lei av mørke farger, men det får duge inntil videre.

Tracklist

I tillegg til overhallingen er det også mulig å kjøpe låter fra linker direkte fra siden nå. En egen side som heter «Buy the music» har fått en pen custom funksjon for WordPress som lar meg enkelt legge ut albumlister og låter til sags via flere butikker. Etter å ha sett på statements fra salg ser det faktisk ut som det hjelper bittelitt.

Ble du nysjerrig? Ta en kikk selv da vel.. www.gencrecords.com