5 triks du kan gjøre i SnapChat

Alle har nesa nedi dypt ned i mobilen nå om dagen og en av årsakene til dette er nok SnapChap. SnapChat er en av de hotteste appene innen sosiale medier nå om dagen og er så vanedannende at det er forståelig hvorfor den er så populær. Derfor har vi laget denne listen over enkle SnapChat hacks som kommer til å gjøre din avhengighet enda verre. Du kommer garantert til å dra nytte av disse undervurderte egenskaper.

Tekst over flere linjer – Er du en av de som har irritert deg over at det kun er plass til noen få ord på tekst-linjen til SnapChat? Fortvil ikke! Vi har oppdaget en hack som lar deg skrive så mye du vil på bildene dine.

  1. Åpne notatblokk-appen
  2. Når du har åpnet appen trykk «return» noen ganger for å få noen linjeskift
  3. Marker og kopier de tomme linjene
  4. Gå tilbake til SnapChat og lim de inn i tekstfeltet
  5. (Se bilder nedenfor)

Gjør Emoji ikonene store – For å gjøre Emoji-ikonene mega-store skriv den du ønsker å bruke, og trykk deretter på «T» symbolet i øvre høyre hjørne. Deretter, zoom inn og ut med to fingre på ikonet for å gjøre den større eller mindre.

Se hvem som har sett din Snap-story – Vil du vite nøyaktig hvem som har vært å se på SnapChat storyen din? Trykk på «My Story» og du vil se et øyeeple med et tall ved siden av den. trykk på øyeeplet og du får en rullegardinliste med navn på alle dine følgere som så det.

Bytt kamera mens du filmer – SnapChat lar deg nå bytte mellom telefonens kamera når du tar opp en snap. Film deg selv mens du filmer andre enkelt.

Send bilder som ligger lagret på telefonen – Et frustrerende trekk ved SnapChat, spesielt for merkevarer, er at Snaps angivelig må bli spilt inn «live», i øyeblikket, og sendt umiddelbart. Men det stemmer ikke helt. Ved å gå i direkte skrivemodus med en venn kan du sende bilder du har lagret på din telefon ved å trykke på den gule boblen til høyre for skrivefeltet.

Funfacts! Viste du at..

  • SnapChat logoen har navn!? Snapchat logoen heter Ghostface Chillah, basert på Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan.
  • At Facebook forsøkte å kjøpe SnapChat i oktober 2013 for 1 milliard dollar
  • At i 2014 var 70% av SnapChat brukerne kvinner
  • At SnapChat først het Picaboo