lørdag, april 13, 2024

Hvordan kan min nettside ranke høyt i søkemotorene?

For at virksomheten din skal ranke høyt i søkemotorene, så nytter det ikke å bare ha sosiale medier hvor du tilbyr dine tjenester. En hjemmeside er like viktig for å gi en komplett brukeropplevelse, slik at virksomheten din kan blomstre. En hjemmeside krever derimot en god del arbeid i henhold til å tiltrekke besøkende, der mange aspekter er med på å bestemme både mengden trafikk, men også hvordan du rangerer innad i søkemotorene.

Søkemotorer er en del av dagens internett, og mange brukere benytter seg av dette. For at din hjemmeside skal dukke først opp på deres nett søk, så vil du ha behov for å bruke tips som kan rangere hjemmesiden høyere. Her finnes det derimot flust av tips, og det er fort gjort å gå seg noe vill i dette landskapet. Ett enkelt søk på et emne som dette kan for eksempel gi deg milliarder av resultater. Et godt tips derimot er for eksempel å jobbe aktivt med de linkene du har kommende inn til din nettside.

Jobb med linkbuilding nå

Det finnes mange gode ideer for hvordan du kan jobbe med linker til din nettside. Det beste du kan gjøre er å begynne jakten på disse umiddelbart. Et godt tips her kan for eksempel være at du når ut til andre relevante sider og spør om å gjesteblogge. Du kan derimot også jobbe med dine gamle linker. For hvor god kontroll har du egentlig over hvordan det står til med de linkene du febrilsk jobbet med å opparbeide deg i fjor? Peker de fortsatt til de gamle sidene du ikke lenger bruker kanskje?

Når mange oppdaterer sine sider, så glemmer de også å omdirigere linkene som gikk hit.

Ved hjelp av Recover Inbound Links så kan man finne disse såkalte ødelagte linkene og gi dem nytt liv. Det gjøres enkelt og greit ved å omdirigere besøkende som havner på gamle sider til å heller havne på dine nye og oppdaterte sider.

En blogg kan gi hjemmesiden din økt trafikk sammen med sosiale medier

Det finnes dog andre enkle tips til å ranke høyere i søkemotoren. Dette inkluderer blant annet sosiale medier og blogging. Ved hjelp av disse kan en nemlig engasjere sin følger gruppe, og ikke minst kan du også bygge linker ved hjelp av denne praksisen. Ikke bare får en linker som folk kan trykke på for å besøke ditt nettsted, men en får også verdifulle linker som styrker det tekniske rundt din nettside.

På en blogg kan du dessuten publisere en rekke innlegg som vil være relevant for virksomheten din eller fremme den uke etter uke. Du kan også bruke sosiale medier til å kommunisere med dine kunder på en mye mer personlig og direkte måte, da for eksempel gjennom chatten. Alle disse initiativene vil sakte men sikkert være med på å øke ryktet til din nettside, for deretter å hjelpe deg med å ranke høyere i søkemotoren. Steg for steg kan du jobbe deg oppover, og før du vet ordet av det, så ranker du helt øverst!

Latest news
Related news