Tips om hva du kan gjøre i hjemmeferien

I ferietider er det mange som drar utenlands, men hvis du er en av de som liker mest av å være hjemme og synes at uttrykket «borte bra, men hjemme best» er riktig, har du her noen tips. Vi har listet opp noen ting du kan gjøre i løpet av din hjemmeferie for å sikre at den blir vellykket!

Piff opp hjemmet

I løpet av ferien når du har litt tid over, kan det være en god idé å fikse litt hjemme. Kanskje kan du male et av rommene i hjemmet, eller bare male en enkel vegg i en fin farge. Når det gjelder hjemmet kan man gjøre mye selv, og å male er en perfekt og relativt billig måte å få en helt ny følelse hjemme. En annen måte å enkelt gjøre en forskjell på er å erstatte tekstilene der hjemme. Enten det er kluter, håndklær eller sengetøy, har Georg Jensen Damask et fantastisk utvalg av tekstiler i verdensklasse som direkte gir et eksklusivt preg i rommet.

Rydding av ting du ikke bruker

Det er ikke mulig å stikke under stolen med at vi alle samler ting som vi vet som vi aldri vil bruke, men som man fortsatt ikke fjerner. I løpet av ferien er det perfekt å planlegge en dag for å fjerne disse tingene. Det er både unødvendig å spare på, det ser ofte mer rotete ut, men fremfor alt, vil kanskje noen andre bli glade for tingene. Sjekk ut hvilke organisasjoner i hjembyen din som mottar ting. På denne måten får du det både bedre hjemme og samtidig har gjort en god gjerning. Det er en win-win situasjon, det!

Unn deg selv noe litt ekstra

Hvorfor ikke unne deg en herlig behandling når du er hjemme og har ferie? Kanskje en massasje eller hvorfor ikke en spa-dag. En slik dag kan du ha alene eller sammen med en venn. Vi trenger alle avslapning for å kunne takle hverdagen, så benytt anledningen når du er hjemme og unner deg litt ekstra!

Oppdag hjembyen din

Kikk litt på internett eller et turistkontor hvilke turistaktiviteter som er vanlige i byen din og opplev å være turist i din egen hjemby. Ofte savner man mange perler som er i nærheten da man i stedet reiser til andre byer og land, så benytt tiden til å være turist hjemme. Kanskje finner du en ny favorittbutikk eller en fin park som du ikke visste eksisterte!

Utforsk restaurantene i byen

Når man har bodd lenger på ett sted, har man favorittsteder når det gjelder mat. Du vet hvor du skal gå hvis du vil ha en viss type mat, og derfor er en hjemmeferie den perfekte muligheten til å utvide horisonen og teste på nye restauranter. Hvem vet, du har kanskje gått glipp av et nylig åpnet sted som er enda bedre enn din favoritt!