Topp 5 poll-plugins for WordPress

Med poll-plugins kan du skape mer interaktivitet og la dine lesere vise hva de mener ut ifra alternativer du har bestemt. Med poll’s gir du også en bredere mulighet til dine lesere samt mer informasjon relatert innholdet i artikkelen pollen ligger ved.

Et ensempel på et spørsmål på en poll kan være «Hva syns du om den nye fargen på bloggen min?». Dine lesere kan da svare mellom alternativer du har satt opp sammen med spørsmålet. Resultatet forteller deg da om du valgt en god farge for dine lesere.

Nedenfor kan du se et utvalg av poll-plugins som lar deg lage en avstemning i din WordPress blogg.

1. WP-Poll er en klar vinner. Vi bruker denne selv og har ingenting  utsette på denne. Her kan du oprette polls, se oversikt over polls, redigere html-kode for avstemningboks og resultatboksen.

2. Polldaddy Polls & ratings er en brukervennlig plugin som lag deg opprette polls. Polldaddy er en utvidelse av poll-tjenesten Polldaddy. Om du er medlem der fra før kan du koble deg opp og opprette polls på egen konto. Du har også flere maler å velge mellom her, i motsetning av mange andre.

3, Sodahead polls er en plugin som lar deg opprette avstemninger og legge til video eller lyd på avstemningen. Det vil si at du f.eks. kan ha en avstemning om hvordan sang er best eller hvilken film som er best.

4. En fin poll-plugin som lar deg gjøre det du er ute etter, opprette en poll. Her kan du endre på utseende slik at den passer din blogg.

5. Poll Lite er en liten og enkel poll-plugin som er enkel å bruke. Veldig brukervennlig og inneholder ikke så mye «dill dall» som mange andre nettsteder har.